Головна » 2019 » Березень » 20 » У МДУ пройшла міжнародна конференція з питань розвитку державотворення та правотворення в Україні
14:32
У МДУ пройшла міжнародна конференція з питань розвитку державотворення та правотворення в Україні

70 науковців з України, Польщі, Казахстану, Румунії взяли участь у VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасний розвиток державотворення та правотворення в Україні: проблеми теорії та практики». Форум проходив на економіко-правовому факультеті Маріупольського державного університету. Його організатором традиційно виступила кафедра права та публічного адміністрування. 

На початку пленарного засідання з вітальним словом виступив в. о. завідувача кафедри права та публічного адміністрування, доцент Євген Черних. Він побажав учасникам плідної роботи й анонсував проведення в університеті ще однієї масштабної науково-практичної конференції «Правова доктрина: міжнародний досвід та практична реалізація в Україні». Форум проходитиме 22 травня і буде організований спільно з Нацполіцією України та Європейською організацією публічного права. 


Сьогодні ж учасники конференції обговорили актуальні проблеми конституційного, адміністративного, цивільного, кримінального права, а також публічного управління та адміністрування. Окрему увагу приділили сучасним проблемам міжнародного та європейського права у контексті міждержавної інтеграції й інституційно-правовим аспектам регулювання міжнародних економічних відносин.


Також на конференції була представлена виставка нових надходжень юридичної літератури, організована науковою бібліотекою МДУ.


Читайте також: Співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Донецькій області провели профілактичну бесіду зі студентами МДУ

Переглядів: 940 | Додав: Прес-центр