Головна » 2019 » Березень » 12 » На засіданні кіноклубу Docudays UA «Human Rights» студенти МДУ переглянули фільм «Трудний»
16:09
На засіданні кіноклубу Docudays UA «Human Rights» студенти МДУ переглянули фільм «Трудний»

12 березня у Маріупольському центрі «Вікно в Америку», який діє на базі наукової бібліотеки Маріупольського державного університету, відбулося чергове засідання кіноклубу медіапросвіти Docudays UA «Human Rights», яке провела магістрантка спеціальності «Історія та археологія» Олександра Воротілова.  

Під час засідання студенти-історики обговорили права дітей і переглянули фільм «Трудний» (2007) українських режисерів Миколи Бондарчука та Дмитра Тяжлова. Кінострічка оповідає історію хлопчика Василя, який постійно тікав із дому та врешті при живій матері опинився у дитячому денному притулку Донецька.

Фільм викликав співпереживання долі головного героя. Мені одразу було видно, що дитині не вистачає піклування та батьківської любові. Цей фільм нагадав мені про моїх знайомих із дитячого будинку. Коли вони перебували там, держава дала забезпечення для їхнього існування, але їх ніхто не любив,  


– Олександра Воротілова.


Засідання кіноклубу «Human Rights» проходять щомісяця. 


Детальна інформація за телефонами: (0629) 58-75-74, 097-414-45-81.


Читайте також: Члени Англійського розмовного клубу любителів кіно перетворилися на супергероїв під час перегляду «X-Men: Apocalypse»

Переглядів: 1005 | Додав: Press