Головна » 2019 » Грудень » 2 » Неформальна освіта в дії: візьми участь у програмі Business Camp Mariupol та отримай додаткові бали з «Основ економічної теорії»
17:17
Неформальна освіта в дії: візьми участь у програмі Business Camp Mariupol та отримай додаткові бали з «Основ економічної теорії»

2 грудня у Маріупольському державному університеті відбулася зустріч маріупольського підприємця, засновника Антикафе та квест-кімнати Миколи Петаєва зі студентами економіко-правового факультету. Захід був організований з ініціативи Маріупольської асоціації підприємців, яку представляла випускниця спеціальності «Політологія» МДУ Ірина Кондратенко.

На початку зустрічі судентам розповіли про безкоштовну навчальну програму Business Camp Mariupol, яка триватиме протягом січня-березня 2020 року і включатиме серію тренінгів із розвитку підприємницьких навичок у молоді віком від 14 до 18 років, а також неформальні зустрічі з місцевим бізнесом та краш-тест бізнес-ідей.


Проект реалізується Маріупольською Асоціацією Підприємців у співпраці з Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні (EUACI), фінансується Євросоюзом та співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії (DANIDA). 


Прийом заявок на участь у програмі здійснюється до 1 січня 2020 року за посиланням.


Микола Петаєв буде одним із спікерів, які ділитимуться досвідом з учасниками навчальної програми Business Camp Mariupol. Сьогодні ж він розповів студентам, як започаткував власний бізнес, зупинившись на всіх етапах – від зародження ідеї до реєстрації ФОП. Також молодь дізналася, з якими проблемами можна зіткнутися на початку підприємницкої діяльності.


Підбиваючи підсумки, Микола Петаєв відзначив, що для відкриття власної справи коло знайомств значно  важливіше за стартовий капітал, і закликав присутніх бути сміливими і якогомога раніше оволодіти необхідними знаннями.


На завершення зустрічі доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Тамара Ніколенко  подякувала гостям за корисну інформацію і повідомила, що студенти всіх спеціальностей, які матимуть сертифікат учасника навчальної програми Business Camp Mariupol, можуть розраховувати на додаткові бали з дисципліни «Основи економічної теорії», яка вивчається на 1-2 курсах у рамках циклу нормативної підготовки. Таким чином з метою покращити якість підготовки фахівців МДУ впроваджує у навчальний процес елементи неформальної освіти.


Цього тижня Микола Петаєв зустрінеться зі студентами всіх факультетів Маріупольського державного університету.


Читайте також: Студенти МДУ отримають фінансування на реалізацію правопросвітницького проєкту «Studconsult»


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ
 

Переглядів: 1005 | Додав: Прес-центр