Головна » 2019 » Травень » 28 » Офіційний коментар: інформація про замінування МДУ не підтвердилася
12:41
Офіційний коментар: інформація про замінування МДУ не підтвердилася

Сьогодні вранці на електронну пошту Маріупольського державного університету надійшло повідомлення про замінування будівлі університету. Керівництво МДУ оперативно повідомило про цей випадок відповідним службам й організувало евакуацію співробітників і студентів в усіх навчальних корпусах.

Протягом дня на території університету працювали співробітники Патрульної поліції, Центрального віділу поліції, вибухотехнічної і кінологічної служб ГУНП в Донецькій області. Біля корпусів чергували підрозділи 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Навчальний процес на факультетах був скасований.


За результатами перевірки інформація про наявність вибухонебезпечних предметів у будівлях Маріупольського державного університету не підтвердилася. 


Завтра, 29 травня, заняття на всіх факультетах розпочнуться об 11:20, а розклад буде скоригований з урахуванням позаштатної ситуації, що склалася. 
 

Зазначимо, що подібні випадки були зафіксовані і в інших університетах Маріуполя, Краматорська та Львова. Сподіваємося, що співробітникам Національної поліції і Служби безпеки України вдасться встановити особу зловмисників, які таким чином прагнуть посіяти паніку серед цивільного населення.
 

Прохання до маріупольців зберігати спокій і не піддаватися на провокації.

Переглядів: 1345 | Додав: Прес-центр