Головна » 2019 » Лютий » 1 » Оголошено набір студентів на нову сесію Єврошколи (EU Study Days in Ukraine)
14:26
Оголошено набір студентів на нову сесію Єврошколи (EU Study Days in Ukraine)

Освітній проект «Єврошкола» (EU Study Days in Ukraine) запрошує до участі студентів-старшокурсників та випускників українських закладів вищої освіти з усіх регіонів України. Проект реалізується у рамках інформаційної програми Представництва Європейського Союзу в Україні.

Єврошкола – це унікальна можливість для студентів поспілкуватися із провідними українськими експертами та фахівцями з ЄС, які прочитають серію інтерактивних лекцій про сучасний Євросоюз і відносини між ЄС та Україною. Проект має на меті надати нові знання про ЄС та згуртувати освічену молодь, зацікавлену в тематиці Європейського Союзу.

 

Також студенти дізнаються про освітні можливості, специфіку права ЄС, зону вільної торгівлі, енергетичні аспекти відносин ЄС-Україна тощо.

 

У 2019 році планується проведення п’яти сесій:

  • Житомир (7-10 лютого)
  • Суми (14-17 березня)
  • Тернопіль (11-14 квітня)
  • Севєродонецьк (6-9 червня)
  • Одеса (4-7 липня)

Для кожної сесії буде відібрано 40 людей із різних регіонів країни. Участь у Єврошколі є безкоштовною. Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити і читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим. 

 

Умови участі дивіться за посиланням.

 

Контакти координаторів проекту:

E-mail: [email protected] 
Телефон: 097-321-47-30

 

Читайте також: Стипендії на навчання у Китаї (подача заявок – до 22 лютого)

Переглядів: 1160 | Додав: Press