Головна » 2019 » Лютий » 1 » Отримайте міжнародний сертифікат про рівень володіння новогрецькою мовою у МДУ (подача заявок – до 24 березня)
12:34
Отримайте міжнародний сертифікат про рівень володіння новогрецькою мовою у МДУ (подача заявок – до 24 березня)

Екзаменаційний центр міжнародної сертифікації знань з новогрецької мови Міністерства освіти, досліджень і релігії Греції у Маріупольському державному університеті запрошує до складання іспитів на отримання міжнародного сертифікату про рівень володіння новогрецькою мовою (21, 22 та 23 травня).

З 1999 року Центр грецької мови надає громадянам інших країн можливість отримати державний сертифікат про рівень володіння новогрецькою мовою у країні постійного проживання. Для тих, хто бажає навчатися в грецьких коледжах та вищих навчальних закладах, а також брати участь у європейських програмах підвищення кваліфікації, чи працювати в грецьких установах та компаніях в Україні, Греції чи інших країнах світу, наявність сертифікату є обов’язковою передумовою та перевагою. 


Зверніть увагу:

  • екзамен можуть складати всі бажаючі віком від 8 років, які володіють новогрецькою мовою,
  • процедуру оцінювання знань, за результатами якої видається сертифікат відповідного рівня, здійснюють незалежні експерти Центру грецької мови Міністерства освіти, досліджень і релігії Греції,
  • для всіх бажаючих на базі факультету грецької філології МДУ відбуватимуться підготовчі тренінги (за умови комплектування груп),
  • у 2019 році вартість складання екзамену в екзаменаційному центрі МДУ знижена у порівнянні з іншими центрами.


Заяви на складання іспитів у Маріуполі приймаються на факультеті грецької філології та перекладу МДУ до 24 березня за адресою: проспект Будівельників, 129, каб. 304 (деканат факультету), каб. 310а (кафедра грецької філології та перекладу). При собі необхідно мати копію закордонного паспорту або копію свідоцтва про народження (для неповнолітніх).  


Телефони для довідок: 
097-26-27-446, 050-42-22-428;
067-49-96-068, 050-75-90-302.


Детальна інформація щодо сертифікату та іспитів на сайті Центру грецької мови.


Детальна інформація щодо рівнів володіння мовою


Читайте також: Інформація щодо подання електронних декларацій за 2018 рік

Переглядів: 1139 | Додав: Press