Головна » 2019 » Липень » 5 » Отримайте грант на навчання від EducationUA (конкурс триватиме до 31 липня)
15:45
Отримайте грант на навчання від EducationUA (конкурс триватиме до 31 липня)


У рамках соціальної програми EducationUA студенти закладів вищої освіти мають змогу отримати грант на навчання у розмірі 10 000 грн.

За умовами програми грант розігрується на конкурсній основі серед студентів II-IV курсів і магістрантів бюджетної та заочної форм навчання, які є громадянами України. 


Для участі у конкурсі необхідно написати унікальну аналітичну статтю обсягом 2000-3000 слів на одну з тем:

  • «Можливості та потенціал наскрізної аналітики при оцінці ефективності маркетингових бюджетів»,
  • «Місце і роль Instagram в сучасному бізнесі. Порівняння з іншими маркетинговими каналами».


Роботу потрібно оформити у файлі Microsoft Word або Google Docs і надіслати організаторам на електронну пошту до 31 липня. На електронну пошту [email protected] надсилаються статті на тему «Можливості та потенціал наскрізної аналітики при оцінці ефективності маркетингових бюджетів». Роботи з теми «Місце і роль Instagram в сучасному бізнесі. Порівняння з іншими маркетинговими каналами» надсилаються на пошту [email protected].


В електронному листі потрібно зазначити ПІБ автора та контактну інформацію, які повинні збігатися з даними у заявці вказаними при реєстрації на конкурс. Подати заявку можна на сайтах «Ladyspace» і «SMMdriver».


Переможці конкурсу отримають грант, який піде на оплату наступного навчального року або на оплату спеціалізованих курсів та програм. Учасники, що посядуть II та III призові місця, отримають заохочувальні призи.

 

Читайте такожЗапрошуємо до участі у конкурсі «Розумним бути модно» (прийом робіт – до 30 вересня)

Переглядів: 1023 | Додав: Press