Головна » 2019 » Вересень » 6 » Першокурсники познайомилися зі студрадою, профкомом і Молодіжним центром МДУ
16:09
Першокурсники познайомилися зі студрадою, профкомом і Молодіжним центром МДУ

6 вересня відбулася зустріч першокурсників Маріупольського державного університету із представниками Молодіжного центру, студентської ради та об’єднаного профспілкового комітету вишу. 

Нові члени студентської родини МДУ дізналися, які перспективи творчої реалізації відкриває для них університет. Так, хлопці і дівчата можуть приєднатися до танцювальних колективів «Промінь», «Еквілібріум», вокальної студії МДУ, а також розвинути свої акторські таланти у театрально-музичному колективі «Tallent».


Окремо увагу першокурсників звернули на Фестиваль студентської творчості «Дебют - 2019». За традицією він складатиметься з трьох етапів: такцювального шоу «MyDANCE», інтелектуального турніру «Що? Де? Коли?» та огляду-конкурсу за жанрами «Вокал», «Конферанс», «Хореографія». Також цього року у рамках фестивалю відбудуться спортивні змагання для визначення найспритнішої та найвлучнішої команди факультету.


Як зазначила помічник проректора з виховної роботи Лідія Коробченко, фестиваль «Дебют» є чудовою можливістю для першокурсників продемонструвати свої творчі й інтелектуальні здібності, познайомитися з іншими студентами та швидше адаптуватися до навчання в університеті.


Голова профкому Олександр Каріда розповів, якими питаннями можна опікується профспілковий комітет університету, і закликав брати участь в екологічній акції екологічної акції «Чистота – запорука здоров’я». Лідер студентського самоврядування МДУ Лев Каверда окреслив основні напрями діяльності студентської ради і запросив першокурсників приєднатися до дружної команди студради. 
 

Також на зустрічі виступила співробітниця Управління патрульної поліції Донецької області Анастасія Крумплевська, яка нагадала молоді правила дорожнього руху і попередила про наслідки їх порушення.


Знайомство із напрямами позанавчальної діяльності в університеті проходило в дружній атмосфері. Аби першокурснки змогли визначитися, до якого творчої команди їм долучитися, на сцені актової зали виступили учасники танцювальних ансамблів «Промінь» та «Equilibrium», колективу «Tallent» і вокальної студії МДУ.


Розклад відборів до творчих колективів МДУ:
 

10.09 о 14:30, танцклас (ауд. 102 корпусу № 2) - ансамбль сучасного танцю «Equilibrium»
10.09 о 14:30, актова зала - театрально-музичний колектив «Tallent»
20.09. о 15:00, танцклас (ауд. 102 корпусу № 2) - народний ансамбль народного танцю «Промінь»
23.09. о 14:30, актова зала - вокальна студія МДУ


Читайте такожФотоконкурс для першокурсників «Мій перший день в університеті»

Переглядів: 1240 | Додав: Press