Головна » 2019 » Грудень » 13 » У МДУ завершилися курси підвищення кваліфікації для практичних психологів
15:38
У МДУ завершилися курси підвищення кваліфікації для практичних психологів

13 грудня у Маріупольському державному університеті завершилися курси підвищення кваліфікації практичних психологів за довгостроковою програмою «Усвідомлення суб’єктної позиції фахівця як чинник конкурентоспроможності психолога».

Протягом трьох тижнів на базі Центру підвищення кваліфікації та післядипломної освіти МДУ практичні психологи маріупольських закладів дошкільної, загальної середньої освіти та Територіального медичного об’єднання МВС України підвищували свій кваліфікаційний рівень. Слухачі обговорювали теми професійного вигорання, прикладних аспектів роботи психолога в сучасному просторі, організації психологічної служби та її діяльності.


Лекційні та практичні заняття проводили доценти МДУ Людмила Варава, Олена Стуліка, Лілія Тищенко, Степан Янковський, Раїса Мойсеєнко. Курси завершилися презентацією проєктів. За результатами навчання 15 слухачів отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації встановленого зразка з відмінною оцінкою за випускову роботу.


З успішним завершенням курсів слухачів привітали ректор МДУ, член-кореспондент НАПН України, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі, професор Костянтин Балабанов та декан факультету філології та масових комунікацій, професор Світлана Безчотнікова.


Читайте також: У МДУ завершилися курси підвищення кваліфікації для завідувачів та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ
 

Переглядів: 912 | Додав: Press2