Головна » 2019 » Вересень » 10 » У МДУ відбулася презентація курсів підготовки до ЗНО, ДПА та школи іноземних мов «Поліглот»
13:43
У МДУ відбулася презентація курсів підготовки до ЗНО, ДПА та школи іноземних мов «Поліглот»

7 вересня у Маріупольському державному університеті відбулася зустріч представників Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами і приймальної комісії МДУ з учнями та випускниками шкіл, які бажають підготуватися до ЗНО, ДПА або записатися до школи іноземних мов «Поліглот».

Зустріч відвідали близько 200 школярів і випускників шкіл Маріуполя та прилеглих районів.


Першою присутніх привітала директор Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами Діана Шебаніц. Вона розповіла про діяльність Центру і курси, які можна відвідати на його базі. Також до молоді звернулася відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Демідова, яка зосередила увагу на особливостях вступної кампанії 2019 року. 


По завершені зустрічі близько 80 осіб виявили бажання скористатися послугами Центру довузівської підготовки та розпочати підготовку до ЗНО і ДПА.


Навчання на курсах стартують 16 вересня. З питань запису на курси звертайтеся за адресою: пр. Будівельників, 129, каб. 215 або за телефоном (0629) 58-74-08. 


Нагадуємо, що абітурієнти, які прослухали курси з математики та української мови і літератури, за результатами підсумкової атестації отримують до 10 додаткових балів при вступі до МДУ на спеціальності «Системний аналіз» та «Екологія».
 

Читайте також: Оголошення Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами

Переглядів: 967 | Додав: Press