Головна » 2019 » Грудень » 19 » Співробітники і студенти МДУ обговорили перспективи співпраці з міським центром зайнятості
11:29
Співробітники і студенти МДУ обговорили перспективи співпраці з міським центром зайнятості

Маріупольський державний університет взяв участь в інформаційному заході «День відкритих дверей для соціальних партнерів та роботодавців», організованому Маріупольським міським центром зайнятості з нагоди 29-ї річниці створення державної служби зайнятості.

Захід відвідали заступник відповідального секретаря приймальної комісії, доцент кафедри культурології та інформаційної діяльності В’ячеслав Кудлай, фахівець навчальної лабораторії з організації практик та працевлаштування випускників Анастасія Мельник та голова студентської ради Ганна Андрющук.


Голова Маріупольського міського центру зайнятості Юрій Чуприн презентував відвідувачам результати успішної роботи центру за останні п’ять років. Також присутні на заході дізналися про сучасні методи надання послуг клієнтам служби зайнятості, стан місцевого ринку праці, кількість працевлаштованих за направленням центру зайнятості і перелік найбільш затребуваних професій.


Представники університету і центру зайнятості обговорили актуальні питання співпраці, зокрема, організацію виробничих практик для студентів університету, створення студентами портфоліо «Career Start», проведення профорієнтаційних заходів. Домовилися про створення плану спільних інформаційних та профорієнтаційних заходів на 2020 рік, організацію тестувань студентів за допомогою e-платформи «Моя кар’єра» та проведення діагностичного опитування першокурсників з метою корегування їх подальших планів працевлаштування .


Читайте також: МДУ та поліція Донеччини розширюють співпрацю у напрямку профілактики правопорушень


Підпишіться на телеграм-канал t.me/mdu_mariupol і першими дізнавайтеся найцікавіші новини МДУ

 

Переглядів: 861 | Додав: Press2