Головна » 2019 » Листопад » 25 » Представники МДУ взяли участь у семінарі Програми імені Фулбрайта в Україні
08:03
Представники МДУ взяли участь у семінарі Програми імені Фулбрайта в Україні

Співробітники Маріупольського державного університету взяли участь у семінарі «Бачення та стратегічне планування інституційного розвитку ЗВО», який проходив 21-22 листопада в Києві.

Захід був організований у рамках проєкту «Зміцнення переміщених українських університетів задля сталого розвитку», що реалізується Програмою імені Фулбрайта в Україні за фінансової підтримки Посольства США в Україні.


Cемінар відвідали перший проректор МДУ, професор Олена Булатова, відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Юлія Демидова та начальник навчального відділу, старший викладач Марія Зіміна.


Захід проводили американські та українські експерти у галузі вищої освіти. Учасники семінару дізналися про створення та запровадження ефективної внутрішньої системи забезпечення якості освіти, вимоги до моніторингу якості вищої освіти в Україні в контексті роботи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, бачення Міністерства освіти і науки України щодо подальшого розвитку переміщених університетів. Також освітяни разом з експертами розібрали приклади стратегічного планування розвитку закладів вищої освіти України. 


У рамках проєкту відбудуться ще три семінари та низка заходів, які допоможуть представникам університетів у створенні ефективних стратегічних планів розвитку своїх закладів освіти, які максимально відповідатимуть потребам університетів, студентів, роботодавців та місцевих громад. Також ЗВО-учасники проєкту отримають необхідне матеріально-технічне забезпечення.


Читайте такожДоценти МДУ Юлія Федорова і Наталія Воєвутко взяли участь у конференції на базі Афінського університету

Переглядів: 1078 | Додав: Press