Головна » 2019 » Квітень » 26 » Приймальна комісія МДУ провела низку профорієнтаційних зустрічей зі школярами
15:06
Приймальна комісія МДУ провела низку профорієнтаційних зустрічей зі школярами

З 23 по 26 квітня співробітники приймальної комісії Маріупольського державного університету проводили низку зустрічей з учнями шкіл Маріуполя і Сартани.

Представники приймальної комісії відвідали Маріупольську спеціалізовану школу №8 імені Героя України Бойка В.С. (селище Сартана), НВК «гімназія-школа» №27 і Маріупольську загальноосвітню школу №52.

Школярам розповіли про правила прийому у МДУ 2019 року і про особливості вступу через освітній центр «Донбас-Україна». Учні цікавилися механізмом формування конкурсного балу та особливостями навчання в університеті, зокрема перспективами вступу на місця держзамовлення. 


Крім того, у рамках зустрічей 25 квітня на базі районного Будинку дитячої та юнацької творчості (Волноваха) відбувся ярмарок професій «Обери своє майбутнє!». Організаторами заходу виступили Волноваський районний центр зайнятості і Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації. 


На ярмарку університет представили заступник відповідального секретаря, керівник освітнього центру «Донбас-Україні» МДУ В’ячеслав Кудлай, методист Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами Валерія Білоусова. Серед представників факультетів були присутні завідувач кафедри італійської філології, доцент Ганна Трифонова, завідувач кафедри раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища, професор Геннадій Черніченко, старший викладач кафедри слов'янської філології та перекладу Неллі Гайдук та асистент кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини Ольга Фролова.


Під час індивідуального спілкування учні дізналися про організацію навчання у МДУ, а також отримали інформаційні буклети про спеціальності університету та про наявні курси підготовки вступників.


Спеціальності МДУ

Перелік предметів у сертифікаті ЗНО та вступних випробувань

Умови вступу


Читайте також: Факультет іноземних мов МДУ провів День відкритих дверей

 

Переглядів: 952 | Додав: Press2