Головна » 2019 » Вересень » 13 » Професора МДУ Тетяну Іванову нагородили Почесною грамотою Донецької облдержадміністрації
14:19
Професора МДУ Тетяну Іванову нагородили Почесною грамотою Донецької облдержадміністрації

13 вересня на факультеті філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету відбулося нагородження Почесною грамотою Донецької облдержадміністрації в. о. завідувача кафедри соціальних комунікацій, доктора педагогічних наук, професора Тетяни Іванової.

Таким чином на обласному рівні була відзначена її багаторічна сумлінна праця, вагомі професійні здобутки, видатні заслуги у галузі освіти і плідна науково-педагогічна діяльність.


Почесну відзнаку професорці вручив проректор з міжнародних зв’язків МДУ, радник голови Донецької облдержадміністрації Микола Трофименко. Він подякував Тетяні Вікторівні за великий внесок у підготовку журналістів і фахівців з піару в Маріупольському державному університеті. Усвою чергу вона зауважила: «Не кожному дається таке щастя – займатися улюбленою справою та ще й отримувати за це подяку».


З отриманням нагороди Тетяну Іванову привітали її студенти, які подякували викладачу за цікаве практико-орієнтоване навчання і підтримку їх професійного становлення. 

 

Читайте такожНа зборах трудового колективу МДУ підбили підсумки 2018-2019 навчального року

Переглядів: 1350 | Додав: Press