Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Ректор і проректори МДУ взяли участь у Форумі Єдності
18:02
Ректор і проректори МДУ взяли участь у Форумі Єдності

30 жовтня в Маріуполі відбувся Форум Єдності, в якому взяли участь ректор Маріупольського державного університету, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов, перший проректор МДУ, професор Олена Булатова і проректор з міжнародних зв'язків, радник голови Донецької обладержадміністрації, професор Микола Трофименко.

На форумі виступили Президент України Володимир Зеленський, Міністр інфраструктури Владислав Криклій, Міністерка освіти і науки Ганна Новосад, Міністерка у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда, Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, журналісти й експерти.


У рамках секції «Дорога додому. Проект повернення громадян» виступив секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма. Під час обговорення Костянтин Балабанов подякував міській раді за підтримку  внутрішньо переміщених осіб, зазначивши, що в університеті працює чимало викладачів, які переїхали з тимчасово окупованих територій Донбасу й отримали службове житло. Також ректор додав, що у Маріупольському державному університеті навчається понад 200 студентів-переселенців.


Читайте також: Майбутнє України за 5 хвилин: у МДУ молодь презентувала Президентові своє бачення розвитку держави

Переглядів: 1226 | Додав: Прес-центр