Головна » 2021 » Липень » 30 » Ректор МДУ Микола Трофименко – заступник голови спілки ректорів України
12:10
Ректор МДУ Микола Трофименко – заступник голови спілки ректорів України


Ректора Маріупольського державного університету, професора кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Миколу Трофименка обрано заступником голови громадської організації «Спілка ректорів закладів вищої освіти України» та членом президії. 

Обрання відбулося на загальних зборах організації під час робочого візиту очільника вишу до Києва.


Спілка ректорів України створена і діє з метою поліпшення якості підготовки фахівців, забезпечення автономії закладів вищої освіти та підвищення їхньої ролі у суспільному житті країни. Організація покликана захищати наукові, творчі та національно-культурні інтереси вищої школи.
 

Не тільки для мене – для всього Маріупольського університету – це велика честь представляти Донецьку область. Сьогодні наш виш є центром трансформації громади Маріуполя – міста, яке знаходиться у постійному потоці стрімких змін, тому нам надзвичайно важливо брати участь у процесах загальнодержавного рівня. Родина МДУ буде і надалі працювати на благо розвитку освіти та науки на Сході Україні і в державі.


Колектив викладачів, співробітників та студентів Маріупольського університету щиро вітає Миколу Валерійовича з обранням на посаду і бажає невичерпної енергії, наснаги та великих успіхів на освітньо-науковій ниві!


Читайте також: МДУ підписав оновлену Велику хартію університетів

Переглядів: 1686 | Додав: Press2