Головна » 2019 » Жовтень » 4 » Ректору МДУ Костянтину Балабанову – 70: вітання колективу
07:58
Ректору МДУ Костянтину Балабанову – 70: вітання колективу

Колектив викладачів, співробітників і студентів Маріупольського державного університету сердечно вітає ректора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, професора, Почесного Генерального консула Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтина Балабанова з Ювілеєм!

Сьогодні Костянтину Васильовичу виповнюється 70 років, і більше третини з них, 27 років, він присвятив університету!


Дійсно, Маріупольський державний університет давно став його другим домом, його життям, його долею. Варто тільки-но уявити, скільки зусиль покладено на створення і подальший розвиток центру гуманітарної, а нині класичної, освіти у місті, буквально наскрізь пронизаному важкою промисловістю. 


Скільки перешкод стояло перед доцентом Донецького державного університету і докторантом Київського державного університету імені Тараса Шевченка Костянтином Балабановим, коли він ступив на цей крихкий та хиткий місток! Та він таки зробив цей вирішальний крок, і, рушивши до своєї мети, Костянтин Васильович з нуля відбудував широку та містку магістраль, по якій зараз упевнено прямує весь колектив університету.


Костянтин Васильович цінує в людях розум, працьовитість і цілеспрямованість. Він неустанно піклується про ефективність праці і професійне зростання викладачів і співробітників, підбадьорює та налаштовує на успіх, коли, здавалося б, уже згас той первісний творчий запал. Крім того, йому притаманна цілковита, всепоглинаюча відданість справі. Костянтин Васильович «горить» роботою, і ця звичка стає правилом і для його оточення. 


Дуже символічно, що свій Ювілей Костянтин Васильович, який народився в родині вчителів і все життя присвятив шляхетній освітянській справі, відзначає напередодні Дня працівників освіти! 


З подвійним святом Вас, шановний Костянтине Васильовичу! Щиро зичимо Вам вдвічі більше здоров’я, радості, творчої енергії, натхнення й оптимізму! Хай у Вашому домі панують мир, злагода і добробут, а тепло рідних сердець слугує джерелом душевної гармонії і допомагає досягати подальших висот!


Безмежно вдячні за Ваш щоденний самовідданий труд, за відкрите серце та повсякчасну турботу про майбутнє університету і кожного з нас. Сподіваємося, що наш спільний шлях буде довгим, успішним та щасливим!


З Ювілеєм!
 

Читайте також: У прес-клубі газети «Приазовський робочий» відбулася презентація книги до 70-річчя ректора МДУ Костянтина Балабанова

Переглядів: 1191 | Додав: Прес-центр