Головна » 2019 » Жовтень » 3 » «Що? Де? Коли?»: першокурсники МДУ змагалися в інтелектуальному турнірі
17:20
«Що? Де? Коли?»: першокурсники МДУ змагалися в інтелектуальному турнірі

3 жовтня у Маріупольському державному університеті відбувся другий етап Фестивалю студентської творчості «Дебют - 2019» – інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?». Модератором інтелектуального змагання виступив голова клубу «Школа ерудит» Ради ветеранів ММК імені Ілліча Віталій Алімов.

За перемогу боролися 13 команд першокурсників по шість учасників у кожній. Традиційно змагання передбачало 3 тури по 10 запитань.


Учасники перевіряли свої знання відповідаючи на аудіо- та фото-питання. З чого, на думку Канта, починається будь-яке людське знання? Хто з птахів має максимальну тривалість життя у 68 років? Що позначає слово avis, від якого походить слово авіація? 


За підсумками турніру перше місце посіла команда факультету філології та масових комунікацій «Церебрум», друге – команда історичного факультету «Імперці», третє місце – команда історичного факультету «Вища ліга». Команди-переможці отримали призи від спонсорів та залікові бали до загальної таблиці результатів Фестивалю «Дебют».


Вже 10 жовтня на першокурсників очікує наступний етап фестивалю – огляд-конкурс у жанрах «Вокал» та «Інструментальний жанр».


Читайте також: MyDance - 2019: першокурсники МДУ запалили танцпол разом із легендами поп-музики

Переглядів: 1075 | Додав: Press2