Головна » 2019 » Березень » 14 » Співробітник обласного управління юстиції розповів студентам МДУ про специфіку роботи державних виконавців
14:21
Співробітник обласного управління юстиції розповів студентам МДУ про специфіку роботи державних виконавців

Співробітники Головного територіального управління юстиції у Донецькій області беруть активну участь у підготовці правознавців у Маріупольському державному університеті.

14 березня відкриту лекцію для студентів І-ІІ курсів спеціальності «Право» прочитав головний державний виконавець Чистяківського міського відділу державної виконавчої служби ГТУЮ у Донецькій області Олександр Сайгаченко. Він розповів молоді про специфіку та переваги роботи на посаді державного службовця й особливості працевлаштування. Також студенти дізналися про права й обов’язки державних виконавців і порядок примусового виконання виконавчих документів.


Рік тому МДУ та обласне управління юстиції підписали договір про співпрацю. Серед основних напрямів – організація практики студентів спеціальності «Право» на базі управління, сприяння працевлаштуванню випускників, проведення спільних науково-практичних та культурно-просвітницьких заходів, залучення працівників ГТУЮ у Донецькій області до роботи Юридичної клініки університету.
 

Читайте також: Стипендіальна програма Фонду Конрада Аденауера (подача заявок – до 31 березня)

Переглядів: 990 | Додав: Прес-центр