Головна » 2019 » Вересень » 18 » Студентам МДУ розповіли про умови проходження практики та працевлаштування в банку
16:38
Студентам МДУ розповіли про умови проходження практики та працевлаштування в банку

18 вересня у Маріупольському державному університеті відбулася зустріч першокурсників економіко-правового факультету з керівником напрямку трудових ресурсів (HR) Східного регіонального управління АТ «ПриватБанк» Інною Смолій. Захід проходив за сприяння навчальної лабораторії з організації практик та працевлаштування випускників МДУ. 

Під час зустрічі студенти дізналися про діяльність банку, переваги роботи і можливості подальшого працевлаштування в комерційній установі. Студенти отримали інформацію щодо новітніх банківських продуктів, технологій і сервісів, що пропонує «ПриватБанк».


Крім того, Інна Смолій ознайомила присутніх із правилами проходження онлайн-практики на базі АТ «ПриватБанк». Вона передбачає дистанційне набуття практичних навичок у будь-який зручний для студента час, тому є доступною для студентів будь-яких спеціальностей і форм навчання. За підсумками успішного проходження практики найкращим практикантам банк пропонує роботу.


Читайте також: Всесвітньо відома філологиня Елені Гріва ознайомила студентів МДУ з інноваційними підходами до викладання мови

Переглядів: 902 | Додав: Press2