Головна » 2019 » Червень » 10 » Доцент МДУ Марія Смирнова представила результати мікро-проекту з популяризації науки серед молоді на конференції у Києві
15:39
Доцент МДУ Марія Смирнова представила результати мікро-проекту з популяризації науки серед молоді на конференції у Києві

Завідувач кафедри теорії та практики перекладу Маріупольського державного університету, доцент Марія Смирнова презентувала результати власного мікро-проекту «Youth Science Festivals: проект з популяризації науки серед молоді» на конференції у Києві.

Захід проходив у рамках міжнародного польсько-українського проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IV: комунікаційні стратегії та відносини університет-школа», у якому вона бере участь. Мета проекту – підготовка академічних лідерів, орієнтованих на вивчення та побудову нових моделей стосунків університетів із закладами середньої та професійної освіти. 


У рамках конференції учасники представили більше 50 мікро-проектів, які отримали схвальну оцінку організаторів міжнародного проекту і представників зацікавлених громадських організацій. 


Марія Смирнова ознайомила присутніх із результатами свого проекту, розповівши про діяльність Ради молодих вчених МДУ і заходи, які проводила рада протягом цього навчального року, зокрема, про Форум молодих науковців, який зібрав понад 400 учасників. Презентація проекту супроводжувалася жвавим обговоренням, під час якого від колег з інших університетів надійшли пропозиції щодо співпраці у напрямку популяризації науки серед молоді.


Наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати.
 

Читайте такожФорум молодих науковців МДУ: ярмарок проектів, інтерактивні лекції, наукові шоу

Переглядів: 1096 | Додав: Press