Головна » 2019 » Лютий » 22 » Викладач МДУ Марія Смирнова забезпечувала переклад тренінгу американського медіатора
14:42
Викладач МДУ Марія Смирнова забезпечувала переклад тренінгу американського медіатора

20-21 лютого на базі Фонду розвитку Маріуполя проходив тренінг «Комунікаційні та переговорні навички медіатора – запорука успішного процесу», який проводив професор факультету права Університету Північної Кароліни, медіатор Апеляційного суду штату Північна Короліна, член Академії сімейних медіаторів Френк Лейні.

Послідовний та синхронний переклад під час заходу забезпечувала в. о. завідувача кафедри теорії та практики перекладу Маріупольського державного університету Марія Смирнова. 


Тренінг відвідали 30 практикуючих медіаторів Маріуполя, у тому числі представники судової і правоохоронної системи, соціальних служб, сфери освіти, правозахисних організацій. Протягом двох днів вони вчилися правильно створювати комунікаційні процеси, необхідні для досягнення результату, та опановували навички побудови відносин один з одним з метою вирішення проблем.


У результаті ділового спілкування з Френком Лейні досягнута низка домовленостей. Професор прочитає онлайн-лекції на тему особливостей американської судової системи для студентів МДУ спеціальності «Переклад (англійська)», а також поділиться досвідом медіації конфліктних ситуацій зі студентами спеціальності «Міжнародні відносини».


Читайте також: Студент із Греції навчатиметься у МДУ за програмою мобільності Еразмус+

Переглядів: 1089 | Додав: Press