Головна » 2019 » Травень » 11 » Полонійна академія в Ченстохові виділяє стипендії на навчання за програмою подвійних дипломів (подача заявок – до 13 червня)
10:27
Полонійна академія в Ченстохові виділяє стипендії на навчання за програмою подвійних дипломів (подача заявок – до 13 червня)

З метою розширення українсько-польської співпраці у галузі освіти Полонійна академія в Ченстохові (Польща) виділяє чотири стипендії для навчання на бюджетній основі за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» студентам Маріупольського державного університету.

Можливість надається у рамках програми Європейської комісії Еразмус+ і відповідно до угоди про співпрацю між двома університетами, яка передбачає зокрема реалізацію програми подвійних дипломів. 


Програма Еразмус+ надає можливість студентам впродовж щонайменше одного семестру навчатися в одному з європейських університетів-партнерів, а також проходити практику в країнах Євросоюзу та отримувати стипендію. 


Стипендія ректора Полонійної академії покриває витрати на навчання за наступними програмами:

  • Бізнес-адміністрування (бакалаврат) – денна форма, 3 роки навчання
  • Бізнес-адміністрування (магістратура) – денна форма, 2 роки навчання


Навчання проводитиметься англійською мовою.


По завершенні навчання в університеті учасники програми отримають два дипломи – МДУ і Полонійної академії в Ченстохові.


Студенти самостійно покривають витрати пов’язані з транспортом, харчуванням, проживанням у гуртожитку Полонійної академії та медичним страхуванням.


Усі охочі взяти участь у програмі можуть звернутися до відділу міжнародних зв’язків МДУ до 13 червня.


Читайте також: Отримайте грант на оплату навчання у рамках програми Scholarship в Україні (подача заявок – до 10 червня)

Переглядів: 1049 | Додав: Press2