Головна » 2019 » Травень » 8 » Випускники МДУ Олександр Комаров і Данило Чуфаров – переможці всеукраїнських змагань з плавання
15:29
Випускники МДУ Олександр Комаров і Данило Чуфаров – переможці всеукраїнських змагань з плавання

Випускники Маріупольського державного університету Олександр Комаров і Данило Чуфаров стали призерами Кубку України з плавання.

З 1 по 4 травня у Кам’янському проходили всеукраїнські змагання з плавання серед спортсменів з інвалідністю. Збірну команду Донецької області представили 20 спортсменів. Від Маріуполя у змаганнях взяли участь чотири плавці, серед яких Паралімпійський чемпіон Олександр Комаров і п’ятиразовий призер Паралімпійських Ігор Данило Чуфаров.


За результатами змагання Олександр Комаров завоював три золоті медалі на дистанціях 50 і 100 метрів вільним стилем та 50 метрів брасом. На рахунку Данила Чуфарова дві золоті медалі на дистанції 200 метрів комплексним плаванням та на дистанції 50 метрів брасом, срібна медаль на дистанції 50 метрів на спині та бронзова  на дистанції 100 метрів брасом. У загальнокомандному заліку збірна Донецької області посіла перше місце.


Варто зауважити, що наразі Олександр Комаров отримує другу вищу освіту у Маріупольському держуніверситеті за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», а Данило Чуфаров працює доцентом кафедри фізичного виховання, спорту та здоров’я людини МДУ.


Вітаємо Олександра Комарова і Данила Чуфарова з блискучими перемогами та бажаємо подальших успіхів на українській і світовій спортивних аренах!

 

Читайте також: Відкритий турнір з волейболу на Кубок МДУ

Переглядів: 1053 | Додав: Press