Головна » 2019 » Жовтень » 21 » Студентам МДУ презентували стипендіальні програми DAAD
13:08
Студентам МДУ презентували стипендіальні програми DAAD

З ініціативи кафедри німецької та французької філології Маріупольського державного університету на факультеті іноземних мов презентували стипендіальні програми Німецької служби академічних обмінів (DAAD). 

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) підтримує мобільність викладачів, студентів та молодих науковців. Програми дозволяють відвідати літні мовні курси у Німеччині, що дає можливість удосконалити німецьку мову та познайомитися з культурою країни.


Лекторка Німецької служби академічних обмінів (DAAD) Сузанна Бандау презентувала програми академічних обмінів для викладачів та студентів, зокрема магістерські програми, літні мовні курси та програми для підвищення кваліфікації.


Також лекторка провела для присутніх воркшоп, у ході якого роз'яснила особливості складання документації автобіографії та мотиваційного листа, – яка необхідна для подачі заявок на участь у програмах. Вона зауважила, що необхідно викладати свої думки не банально й аргументувати, чому зробити вибір повинні саме на користь автора листа.


Крім того, студенти, які бажають взяти участь у програмах DAAD, мали змогу пройти тестування, яке підтверджує знання німецької мови на рівні В1/В2, і є передумовою для отримання стипендії Німецької служби академічних обмінів.


Більше інформації про стипендії DAAD дивіться за посиланням.


Читайте також: Студентка МДУ Анастасія Кузнецова вивчала німецьку в Літній школі міста Веймар

Переглядів: 861 | Додав: Press2