Головна » 2019 » Листопад » 13 » Студентів МДУ запросили на роботу до Національної поліції України
15:28
Студентів МДУ запросили на роботу до Національної поліції України

13 жовтня представники Головного управління Національної поліції в Донецькій області зустрілися зі студентами Маріупольського державного університету. Захід проходив за сприяння навчальної лабораторії з організації практик та працевлаштування випускників.

Зі студентами спілкувалися співробітники управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Донецькій області  старший інспектор, капітан поліції Олександр Парфьонов та інспектор, старший лейтенант поліції Андрій Козачек. Вони розповіли молоді про особливості працевлаштування у поліцію.


Студенти дізналися про порядок подачі документів та проходження відбору до Національної поліції, вимоги до кандидатів, специфіку навчання, перспективи кар’єрного зростання та професійного розвитку. Також присутні мали можливість поставити питання представникам Національної поліції та заповнити анкети.


Детальні умови працевлаштування до Нацполіції України можна дізнатися за телефоном (050) 324-69-79 або за електронною поштою [email protected].


Читайте також: У МДУ пройшла низка профорієнтаційних зустрічей із рекрутерами Маріупольського міського центру зайнятості

Переглядів: 924 | Додав: Press2