Головна » 2019 » Травень » 27 » Студенти МДУ демонстрували таланти у рамках проекту «Study Challenge»
10:21
Студенти МДУ демонстрували таланти у рамках проекту «Study Challenge»

24 травня у Палаці культури «Молодіжний» відбулися конкурси студентської творчості «Student talent» і «Creative battle» у рамках проекту «Study Challenge». Проект організований з ініціативи управління молоді та спорту Маріупольської міської ради з метою популяризації форм інтелектуального дозвілля і розвитку творчого потенціалу студентської молоді.

У конкурсах взяли участь понад 100 студентів з чотирьох закладів вищої освіти Маріуполя. Молодь змагалася у номінаціях «Музична група», «Вокал-соло», «Танцювальний колектив», «Сольний танець», «Сольна гра на музичних інструментах», «Групова гра на музичних інструментах», «Читець», «Театральна творчість».


Маріупольский державний університет представили ансамбль сучасного танцю «Equilibrium», театрально-музичний колектив «Tallent», музичний колектив «Ad Libitum». Також із сольними номерами виступили вокалісти, танцюристи, читці та музиканти МДУ.


Таланти учасників оцінювало професіональне журі, до складу якого увійшли художній керівник Палацу культури «Молодіжний» Євгенія Бузук, художній керівник Палацу культури «Чайка» Наталя Лозова, Заслужений артист України, головний балетмейстер народного танцю «Надія» Надія Вилегжаніна та заступник директора з навчально-виховної роботи Маріупольської школи мистецтв Людмила Іванова.


За підсумками конкурсів студенти МДУ посіли I місце у номінаціях «Танцювальний колектив» і «Сольна гра на музичних інструментах», II місце – у номінаціях «Театральна творчість», «Сольний танець», «Музична група» та «Групова гра на музичних інструментах». III місце молодь посіла у номінаціях «Читець» та «Вокал-соло».


Щиро вітаємо студентів із перемогою, бажаємо натхнення і творчих перемог!


Читайте також: У МДУ відбувся академічний концерт хору першокурсників спеціальності «Початкова освіта»

Переглядів: 1223 | Додав: Press2