Головна » 2019 » Листопад » 29 » Співробітники «ПУМБ» розповіли студентам про організацію роботи банківської системи
10:04
Співробітники «ПУМБ» розповіли студентам про організацію роботи банківської системи

28 листопада у Маріупольському державному університеті відбулася зустріч студентів економіко-правового факультету із представниками АТ «Перший український міжнародний банк». В якості стейкхолдерів виступили головні спеціалісти відділення №8 АТ «ПУМБ» у м. Маріуполі Юлія Бичкова та Максим Щербінін.

Під час зустрічі молодь дізналася про організацію роботи банківської системи та основні операції комерційних банків. Особливу зацікавленість студентської аудиторії викликали практичні поради та рекомендації фахівців банку з оцінки надійності банківських установ, обрання депозитних та кредитних послуг.


Крім того, фахівці АТ «ПУМБ» розповіли, як правильно керувати своїми фінансами та примножувати накопичення, як не стати жертвою карткових та інтернет-шахраїв і захистити кошти на банківській карті.


На економіко-правовому факультеті регулярно проводяться зустрічі студентської молоді з керівництвом та провідними фахівцями банківських установ міста. Метою цих заходів є підвищення рівня практичної підготовки та фінансової грамотності студентів, а також сприяння їх працевлаштуванню.


Читайте також: Студентів МДУ запросили на роботу до Національної поліції України

Переглядів: 881 | Додав: Press2