Головна » 2019 » Січень » 29 » Студенти МДУ обговорили можливості застосування цифрових технологій в освіті і науці
11:36
Студенти МДУ обговорили можливості застосування цифрових технологій в освіті і науці

26 січня у Маріупольському державному університеті відбувся V студентський круглий стіл «Інформатизація та комп’ютеризація суспільства. Цифрові технології», організований кафедрою педагогіки та освіти спільно з кафедрою математичних методів та системного аналізу.

Студенти обговорювали питання застосування інформаційних і телекомунікаційних технологій у професійній освіті та лінгвістиці, використання цифрових технологій в інформаційних мережах, перспективи розвитку cloud-технологій збереження даних для сучасних археологічних та історичних досліджень, специфіку растрової та векторної графіки.


У засіданні взяли участь студенти спеціальностей «Початкова освіта», «Екологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Менеджмент (управління навчальним закладом)», «Мова та література (англійська)», «Філологія. Мова та література (французька)». Цього року до дискусії долучилися як студенти старших курсів, так і першокурсники.


Круглий стіл проводили доцент кафедри педагогіки та освіти Ірина Тимофєєва і старший викладач кафедри математичних методів та системного аналізу Оксана Дяченко. Метою заходу було підвищення професійного та наукового рівня майбутніх фахівців, обговорення нових наукових і практичних результатів застосування сучасних технологій, узагальнення світового досвіду практичних результатів інформатизації та комп’ютеризації суспільства та визначення їх стану в Україні.


Матеріали круглого столу 


Читайте також: У МДУ обговорили сучасні дослідження психологічної науки

Переглядів: 963 | Додав: Press