Головна » 2019 » Жовтень » 25 » Студенти МДУ продовжують знайомитися зі специфікою професії юриста
15:00
Студенти МДУ продовжують знайомитися зі специфікою професії юриста

25 жовтня на економіко-правовому факультеті Маріупольського державного університету відбулася зустріч із представниками прокуратури Донецької області. Захід організовано з метою ознайомлення студентів I-III курсів спеціальності «Право» з діяльністю державних органів.

Прокурор відділу роботи з кадрами Олег Мамука розповів студентам про зміни до Закону України «Про прокуратуру» та деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури. З-поміж іншого він обговорив із майбутніми фахівцями кар'єрний шлях правника та запросив студентів на роботу до прокуратури, окреслив організаційні моменти. Олег Мамука відзначив, що для прокурора важливими дисциплінами є логіка, математика та юриспруденція.


Прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування териториіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення Леонід Федоровський висвітлив тему кримінального правопорушення за фактами завдання шкоди державним інтересам під час проведення публічних закупівель, товарів та послуг. 


Студенти активно ставили питання, цікавилися, зокрема, думкою прокурорів щодо наслідків реформ, відповідністю досвіду і знань посади співробітників, рівнем корупції в органах прокуратури.


Наступні зустрічі співробітників прокуратури зі студентами-правниками відбудуться у листопаді та грудні.


Читайте також: Правники МДУ прослухали лекції з прав людини

 

Переглядів: 1030 | Додав: Press2