Головна » 2019 » Травень » 10 » Студенти МДУ проходитимуть практику на базі Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги
16:04
Студенти МДУ проходитимуть практику на базі Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Маріупольський державний університет і Маріупольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписали договір про співробітництво. Угода передбачає організацію різних видів практик для студентів-правознавців на базі центру.

Маріупольський місцевий центр з надання БВПД займається правопросвітницькою діяльністю, надає правову допомогу населенню та забезпечує доступ громадян до сервісів Міністерства юстиції України. Під час практики в центрі студенти матимуть можливість набувати професійних навичок і вдосконалювати комунікативні та організаторські здібності, щоб у майбутньому успішно працювати за фахом.


Працівники центру неодноразово проводили зустрічі зі студентами МДУ, під час яких розповідали про можливості отримання безоплатної правової допомоги, ділилися практичним досвідом, знайомили з корисними платформами правових консультацій. Із підписанням договору очікується подальший розвиток цієї співпраці.

 

Читайте також:  Студенти МДУ зможуть пройти оплачуване стажування у дирекціях по роботі з персоналом Групи Метінвест

Переглядів: 951 | Додав: Press