Головна » 2019 » Квітень » 2 » Студенти-історики презентували гру «Маріуполь step by step» у ПДТУ
09:53
Студенти-історики презентували гру «Маріуполь step by step» у ПДТУ

1 квітня члени студентського наукового історико-археологічного товариства Маріупольського державного університету презентували настільну гру «Маріуполь step by step» у Приазовському державному технічному університеті.

Захід був організований з ініціативи доцента кафедри історичних дисциплін МДУ Світлани Арабаджи і доцента кафедри філософських наук та історії України ПДТУ Ольги Сараєвої.


У рамках вивчення курсу «Історія та культура України» знання історії рідного міста перевірили студенти I курсу спеціальності «Туризм» ПДТУ. Гру «Маріуполь step by step» проводили магістранти-історики Олександра Воротілова та Анна Забродська.

Дякую організаторам заходу за цікаву, захоплюючу гру. Дізналася багато нових фактів з історії нашого міста. Гадаю, що це дуже корисна гра, адже знати історію свого рідного краю – обов’язок кожного мешканця дивовижного міста Марії!

– студентка Ані Нуцубідзе.

 

Дуже пізнавальна гра! Вона дозволяє у незвичній, цікавій формі дізнатися про важливі факти з історії міста. Мене найбільше зацікавив післяреволюційний період історії Маріуполя та сучасність. Завдяки грі впевнююсь: «вивчати історію - цікаво!». При цьому, не обов’язково  занурюватись у книги та підручники, адже на це не завжди вистачає часу. Із нетерпінням очікую на презентацію нових ігрових проектів!

– студентка Катерина Вовк.

 

«Маріуполь «Step by step» – це чудова можливість поспілкуватися з одногрупниками. Взяти участь у палкій дискусії. Навіть по завершенні гри, ми продовжували обговорення деяких фактів з історії Маріуполя. Дякую організаторам проекту, за можливість відкрити для себе нові сторінки в історії міста, дізнатися старовинні назви вулиць, познайомитися з видатними діячами. Молодь вітає нестандартні підходи у вивченні історії!

– студентка Анастасія Пахмутова.


Гра «Маріуполь step by step» розроблена членами студентського наукового історико-археологічного товариства МДУ за підтримки Маріупольської спілки молоді і Дитячого фонду ООН UNICEF.


Читайте також: Історико-археологічне товариство МДУ запрошує на виставку «Етнічні родинні традиції Приазов’я»

Переглядів: 1151 | Додав: Press2