Головна » 2019 » Жовтень » 1 » Студенти МДУ «спіймали настрій» на фотоквесті до Дня міста
13:19
Студенти МДУ «спіймали настрій» на фотоквесті до Дня міста

28 вересня творча студія «Світ очима філолога» факультету іноземних мов Маріупольського державного університету провела фотоквест «Спіймай настрій» з нагоди Дня міста. Захід організували старші викладачі Максим Стьопін і Наталія Лоскутова за підтримки деканату факультету.

У квесті взяли участь студенти І-ІІ курсів факультету іноземних мов разом зі своїми друзями та родичами. Протягом трьох годин учасники шукали відповіді на загадки та ребуси, пов’язані з історією Маріуполя, та робили креативні фото на відповідних локаціях. Особливий інтерес викликали творчі фотозавдання «Команда на долоні» і «Час ловити посмішки».


За результатами змагання переможцем фотоквесту стала команда «Polosatye devils» у складі студенток спеціальності «Середня освіта. Мова та література (англійська)» Аліни Тараненко, Дар’ї Громової, Катерини Варанцевої та Ірини Краснікової. Під час фотоквесту всі учасники зарядилися чудовим настроєм і продовжили святкувати День міста.

 

Мені пощастило взяти участь у фотоквесті «Спіймай настрій». Захід був добре організований, локації цікаво зашифровані, і їх було весело розгадувати, тож мені дуже сподобалося, ще й тортик виграла! В цілому день пройшов чудово, з радістю візьму участь у наступному фотоквесті,


– студентка ІІ курсу Катерина Варенцева. 

 

Дякую організаторам за те, що вони розробили цей квест. Нітрохи не шкодую, що встала рано вранці у суботу. Це було того варте! Було дуже приємно зустрітися із друзями і провести весело час. Сподіваюся, вийде зібратися ще раз,


– студентка І курсу Ірина Краснікова. 


Читайте також: Магістрантка МДУ Олександра Воротілова разом із поліцейськими розробила квест «Історія поліції Маріуполя»

Переглядів: 958 | Додав: Press