Головна » 2019 » Лютий » 18 » Студенти МДУ стали учасниками міського молодіжного зимового балу
16:09
Студенти МДУ стали учасниками міського молодіжного зимового балу

На честь Дня святого Валентина у Маріуполі пройшов міський молодіжний зимовий бал, у якому взяли участь школярі та студенти. Захід організувала Координаційна рада старшокласників Маріуполя за підтримки Будинку дитячої та юнацької творчості Кальміуського району і Федерації грецьких товариств України.

Маріупольський державний університет представили чотири пари: Ольга Гнатюк і Микита Башлаков (факультет іноземних мов), Марія Реуцька і Шавіль Молчанов (факультет іноземних мов), Анжеліка Булавицька й Олександр Кормільцев (економіко-правовий факультет), Олександра Бузевська (факультет філології та масових комунікацій) і Дмитро Ковальчук (ПДТУ).


Програма зимового балу включала святкову вікторину, завдання на знання партнера, гру у Мафію, презентацію приготовлених учасниками національних страв різних країн і, звісно ж, виконання чарівного вальсу.


За підсумками оцінювання журі визначили дві пари переможців: Ольга Гнатюк і Микита Башлаков стали Валентиною і Валентином балу, а також кращими у номінації «Позитив». Марія Реуцька і Шавіль Молчанов перемогли у номінації «Інтелект», ставши найрозумнішою парою.


Анжеліку Булавицьку та Олександра Кормільцева журі визначили як найелегантнішу пару, а Олександра Бузевська і Дмитро Ковальчук перемогли у номінації «Чарівність». Кращим гравцем у Мафію став студент МДУ Микита Башлаков. 


Читайте також: «Таємний Валентин»: студентки МДУ взяли участь у святковому заході до Дня усіх закоханих

Переглядів: 1132 | Додав: Прес-центр