Головна » 2019 » Червень » 3 » Студенти МДУ вдосконалили професійні навички під час педагогічної практики у шкільних літніх таборах
14:10
Студенти МДУ вдосконалили професійні навички під час педагогічної практики у шкільних літніх таборах

Студенти ІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» Маріупольського державного університету вперше пройшли практику на базі літніх оздоровчих таборів і дитячих майданчиків закладів загальної середньої освіти Маріуполя та різних районів Донецької області.

Протягом двох тижнів майбутні вчителі початкових класів брали участь в організації та проведенні різноманітних заходів: творчих конкурсів, спортивних змагань, екскурсій, турнірів, зустрічей з працівниками патрульної поліції. Такий досвід сприяв розвитку навичок самостійної педагогічної діяльності та формуванню творчого підходу до власної праці.

Під час проходження практики для нас було цікавим ознайомитись з сучасними методами, формами та засобами виховання молодших школярів, досвідом роботи вчителів початкових класів в умовах Нової української школи. У нас залишилося дуже багато позитивних емоцій і яскравих вражень від проведення виховних заходів, які ми розробляли самостійно, користуючись порадами викладачів кафедри та вчителів закладу освіти,


–  студентка спеціальності «Початкова освіта» Наталя Растєгаєва.


Педагогічна практика є однією з найбільш значущих складових професійної підготовки вчителя початкових класів. Передусім, студенти мають можливість ідентифікувати себе з новою роллю – педагога, застосувати і вдосконалити знання та навички, отримані в стінах університету.

 

Читайте також: У МДУ відбувся академічний концерт хору першокурсників спеціальності «Початкова освіта»

Переглядів: 990 | Додав: Press