15:59 Студенти МДУ влаштували банкет для провідних рестораторів Маріуполя | |
22 травня на економіко-правовому факультеті Маріупольського державного університету пройшли тренінг і майстер-клас на тему: «Розвиток ресторанного бізнесу на сучасному етапі» за участі викладачів та студентів університету, а також керівників, адміністраторів і працівників провідних ресторанів міста. Організатором тренінгу виступила кафедра менеджменту, яка здійснює підготовку фахівців за напрямами «Менеджмент організацій» і «Туризм», а також активно співпрацює з практикуючими фахівцями у галузі ресторанного та готельного бізнесу. Основна мета заходу – відкритий діалог стосовно актуальних трендів ресторанного бізнесу та сучасному розвитку «індустрії гостинності» у Маріуполі. Свої напрацювання у дослідженні поставленої теми презентували і студенти 2 курсу спеціальності «Менеджмент організацій». Дарина Татар провела майстер-клас «Етикет обслуговування у ресторані», під час якого продемонструвала правила сервірування столу і спілкування з клієнтами. Студентки Віталіна Щербань та Валерія Батман розповіли про види та особливості проведення банкетів. Після цього до обговорення доучилися гості, які поділилися практичним досвідом роботи у сфері ресторанного бізнесу та відповіли на запитання студентів.
Захід завершився банкет-коктейлем, на якому гостям запропонували оцінити авторські закуски і десерти, приготовані студентами. Тренінг «Розвиток ресторанного бізнесу на сучасному етапі» став прикладом корисного обміну інформацією у неформальній обстановці. Студентам було цікаво поспілкуватися з керівниками кращих ресторанів Маріуполя, а їх досвідчені колеги-ресторатори отримали конкретні рекомендації щодо способів залучення відвідувачів, що напрочуд важливо у нинішніх умовах. | |
Переглядів: 1274 | |