Головна » 2019 » Березень » 27 » Студенти МДУ запропонували шляхи розвитку туризму у Донецькому регіоні
18:08
Студенти МДУ запропонували шляхи розвитку туризму у Донецькому регіоні

25 березня на економіко-правовому факультеті Маріупольського державного університету відбувся круглий стіл «Розвиток туризму в Донецькому регіоні». Учасниками заходу стали студенти МДУ, які на канікулах відвідали Ворохту (Івано-Франківська область), викладачі кафедри менеджменту і помічник проректора з НПР з виховної роботи Лідія Коробченко.

Під час заходу студенти поділилися своїми враженнями від поїздки у Карпати, розповіли, чим запам’яталися екскурсії Ворохтою. Після цього учасники круглого столу запропонували можливі шляхи туристичного розвитку Маріуполя.


Серед проблем, які заважають розвитку туризму у регіоні, студенти виділили поганий стан екології та військові дії на Сході України. Для розвитку туризму учасники круглого столу запропонували привести до ладу парки у всіх районах Маріуполя, а також облаштувати набережну річки Кальчик у Кальміуському районі. Щоб зрозуміти, наскільки облаштування набережної є важливим і потрібним для жителів Маріуполя, студенти вирішили провести соціологічне опитування. 


Під кінець зустрічі учасникам круглого столу запропонували перевірити себе у знанні туристичних місць України. Відповідаючи на питання вікторини, студенти зазначили, що один з можливих географічних центрів Європи знаходиться в Україні, біля села Ділове, що у Закарпатській області. 


Обговорення подальших дій у напрямку розвитку туризму в Маріуполі відбудеться на координаційній зустрічі із представниками Маріупольської міської ради. Темою зустрічі буде участь студентів у проекті «Програма малих грантів сприяння розвитку культури, спорту, молодіжної політики, культури та туризму».

 

Читайте також:  Студенти-журналісти МДУ провели круглий стіл з нагоди роковин загибелі Героя України В’ячеслава Чорновола

Переглядів: 893 | Додав: Press