Головна » 2023 » Листопад » 16 » Студенти МДУ зможуть отримати стипендію на навчання у Сполучених Штатах Америки (подача заявок – до 15 грудня)
10:00
Студенти МДУ зможуть отримати стипендію на навчання у Сполучених Штатах Америки (подача заявок – до 15 грудня)

Державний департамент США оголошує конкурс серед студентів І-ІІ курсів бакалаврату українських вишів. Учасники, які пройдуть відбір, навчатимуться протягом семестру у закладах вищої освіти Сполучених Штатів Америки за програмою обміну Global UGRAD.

Претенденти на академічну мобільність повинні володіти письмовою та розмовною англійською мовою, мати високу академічну успішність, лідерський потенціал, активність у громадському житті, мотивацію та готовність стати учасником програми у 2024-2025 навчальному році. Важлива вимога до конкурсантів – перебувати в Україні. 


Фіналісти конкурсу отримають стипендію на навчання за бажаними спеціальностями. Відповідно до фахової галузі організатори мобільності підбиратимуть заклад освіти. Окрім відвідування занять учасники обміну будуть залучені до волонтерської діяльності, семінарів із професійного розвитку, заходів для культурного збагачення. 


Для подачі заяв на участь у програмі обміну Global UGRAD необхідно зареєструватися на сайті. Після цього претенденти отримають доступ до анкети і зможуть завантажити необхідні документи, серед яких рекомендовані листи, копія закордонного паспарту або ID-картки, довідка про навчання разом із витягом з оцінками. Прийом заяв триватиме до 15 грудня


Більш детальну інформацію про умови участі у конкурсному відборі можна знайти на сторінці програми обміну або дізнатися через Телеграм-бот.


22 листопада відбудеться вебінар для зацікавлених у мобільності із випускниками Global UGRAD. Посилання на захід буде опубліковане в Телеграм-групі громадської організації «Освічена ініціатива». Також група стане у пригоді, щоб у невимушеній формі обговорити формування заявки, спитати поради.

 

Читайте також«Я вже давно люблю Італію»: магістрант МДУ Сергій Рашевський протягом року навчався у Європі

Переглядів: 188 | Додав: Press2