Головна » 2019 » Жовтень » 23 » Студенти МДУ знайомилися з роботою поліцейських і рятівників
15:35
Студенти МДУ знайомилися з роботою поліцейських і рятівників

Студенти I курсу спеціальності «Право» Маріупольського державного університету під керівництвом старшого викладача кафедри права та публічного адміністрування Федора Шебаніц взяли участь у Регіональному форумі кар'єри «Живи та працюй в Україні!».

Програма форуму передбачала сім локацій, присвячених державному управлінню й обороні, охороні здоров'я, транспорту, промисловості, будівництву, сільському господарству та сфері послуг. На кожному майданчику учасники знайомилися з робітничими професіями на практиці під час майстер-класів. 


Студенти МДУ дізнавалися тонкощі роботи поліцейського, рятівника та вибухотехніка, зокрема як проходить процес дактилоскопії (метод ідентифікації людей за відбитками пальців), вивчали прийоми самооборони, приміряли уніформу, дивилися як використовують у роботі спеціальний інструментарій та роботів-розвідників.


Захід організовано Донецькою обласною службою зайнятості у партнерстві з Донецькою обласною державною адміністрацією та Донецькою торгово-промисловою палатою. Форум пройшов за підтримки Європейського союзу, урядів Польщі та Японії у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру.


Читайте також: У День юриста для студентів МДУ провели екскурсію обласним управлінням поліції

Переглядів: 849 | Додав: Press2