Головна » 2019 » Жовтень » 25 » Студенти МДУ зустрілися з народним депутатом України
15:14
Студенти МДУ зустрілися з народним депутатом України

25 жовтня на базі прес-клубу кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету відбулася зустріч народного депутата України Сергія Магери зі студентами спеціальностей «Журналістика» і  «Реклама та зв’язки з громадськістю».

З ініціативи нардепа зустріч проходила у форматі діалогу. Як розповів Сергій Магера, основна мета його візиту – це обмін думками з прогресивним і молодим поколінням.


Гість поділився проблемами, з якими зіштовхуються політики під час прийняття нових законів. За його словами, попри деякі труднощі, на сьогодні у парламенті налагоджується співпраця між депутатами, змінюється підхід до прийняття рішень, пропонуються інновації, що є важливим кроком до розвитку країни.
 

Сьогодні ви є свідками великої політичної гри у Верховній Раді. Наша діяльність у парламенті спрямована на розвиток і навіть лобіювання інтересів нашого міста. Разом ми хочемо виокремити Маріуполь серед інших міст країни, тому що саме він розташований поряд із лінією розмежування. Але головним є те, що ми працюємо не в збиток іншим регіонам, а навпаки, робимо це в інтересах держави,


– Сергій Магера. 

 

Наприкінці зустрічі декан факультету філології та масових комунікацій, професор Світлана Безчотнікова подякувала Сергію Магері за цікаву інформацію та детальне роз’яснення щодо роботи парламенту.


Читайте також: Американський бізнесмен Руслан Шалаєв поділився досвідом розробки стартапів зі студентами МДУ

Переглядів: 938 | Додав: Press2