Головна » 2019 » Вересень » 10 » Викладачі та студенти МДУ стали кандидатами в експерти з акредитації освітніх програм
15:29
Викладачі та студенти МДУ стали кандидатами в експерти з акредитації освітніх програм

9 викладачів і 2 студентки Маріупольського державного університету увійшли до переліку кандидатів в експерти з акредитації освітніх програм. Відбір проводило Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).

Претендентами в експерти з акредитації освітніх програм з числа науково-педагогічних працівників стали доктори наук Світлана Безчотнікова, Олена Павленко, Леніна Задорожна-Княгницька та кандидати наук Ольга Беззубченко, Вікторія Мацука, Лілія Тищенко, Юлія Лабецька, Неллі Гайдук, Марія Смирнова. Попередньо відібраними кандидатами з числа здобувачів вищої освіти стали студентки факультету іноземних мов Ольга Гнатюк і Марія Реуцька.


Кандидати в експерти мають пройти навчання за програмою підготовки, розробленою секретаріатом НАЗЯВО. Вона включатиме онлайн-курс, тестування, очний тренінг і підсумкову роботу у вигляді тесту.


Після цього кандидати в експерти впродовж вересня-грудня проходитимуть сертифікацію. За результатами тестування та сертифікації буде затверджений реєстр експертів НАЗЯВО, які проводитимуть акредитаційні експертизи освітніх програм з усіх спеціальностей. 


На сьогоднішній день до секретаріату НАЗЯВО подано понад 3800 анкет від науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти з усіх областей України. До наступних етапів відбору допущено 3235 кандидатів: 2818 викладачів і 417 студентів. 


Читайте також: Викладачі МДУ звітували про реалізацію проєкту «Вчимося навчати німецької»

Переглядів: 1094 | Додав: Press