Головна » 2019 » Листопад » 6 » Студенти МДУ провели уроки-подорожі і флешмоб у рамках Тижня української писемності та мови
15:41
Студенти МДУ провели уроки-подорожі і флешмоб у рамках Тижня української писемності та мови

З 4 по 6 листопада у рамках Тижня української писемності та мови кафедра української філології Маріупольського державного університету знайомила молодь з красою рідного слова.

Для учнів шкіл Маріуполя та прилеглих районів першокурсники провели уроки-подорожі «Слово до слова – зложиться мова». Студенти спеціальностей «Українська мова і література» і «Середня освіта. Українська мова та література» познайомили школярів з українськими народними піснями, баладами, думами, казками й легендами, які тимчасово перенесли слухачів у минуле.


Студенти ІІІ курсу організували відео-флешмоб «А чи знаєте ви, що?..», де розповіли найцікавіші та найдивовижніші факти про українську мову.


Також у рамках Тижня української писемності та мови на факультеті філології та масових комунікацій пройде тематичний круглий стіл, Всеукраїнський диктант національної єдності і відкриття І етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
 

Програма Тижня української писемності та мови

 

Читайте такожНа базі МДУ пройшов II етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури
 

Переглядів: 1097 | Додав: Press