Головна » 2019 » Листопад » 14 » Співробітники ДСНС навчали майбутніх журналістів поведінці в екстремальних ситуаціях
11:20
Співробітники ДСНС навчали майбутніх журналістів поведінці в екстремальних ситуаціях

13 листопада на факультеті філології та масових комунікацій Маріупольського державного університету відбулася зустріч представників Головного управління Державної служби з найдзвичайних ситуацій України у Донецькій області зі студентами спеціальності «Журналістика». Захід був організований до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку.

На початку зустрічі присутніх привітала декан факультету, професор Світлана Безчотнікова, яка представила гостей: начальника відділу психологічного забезпечення ГУ ДСНС України у Донецькій області Анастасію Кучинську і начальника відділу зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю Вероніку Бахал.


Спікери висвітлили тему особливостей стихійної масової поведінки людей в екстремальних ситуаціях і поділилися корисними навичками надання екстренної психологічної допомоги собі та оточуюючим. 


Студенти дізналися, як допомогти собі в різних психічних станах (паніці, агресії, ступорі, рухових збудженнях), спричинених надзвичайною ситуацією, як краще побудувати діалог з людьми, що знаходяться під впливом стресу, і як поводити себе журналістам у випадку виникнення екстремальних ситуацій під час робочого процесу.


Читайте також: Студентка спеціальності «Журналістика» Тамара Жихарева поділилася досвідом просування стартапу в соцмережах

Переглядів: 892 | Додав: Press2