Головна » 2019 » Травень » 29 » Стати лідером та побачити світ: студентів МДУ запрошують на навчання в Українську академію лідерства
14:25
Стати лідером та побачити світ: студентів МДУ запрошують на навчання в Українську академію лідерства

Студенти Маріупольського державного університету зустрілися з представниками Української академії лідерства та дізналися про можливості розвитку лідерських якостей і затребуваних на сьогодні навичок.

У вересні 2019 року осередок Української академії лідерства відкриється у Маріуполі. На сьогодні такі осередки вже працюють у шести містах України: Києві, Миколаєві, Львові, Полтаві, Харкові та Чернівцях.


Українська академія лідерства – освітня програма розвитку молоді віком від 16 до 20 років, яка допомагає знайти своє призначення, пізнати країну та світ, розкрити лідерські якості. Студенти академії здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці та комунікації. 


Освітній процес в академії триває протягом 10 місяців з вересня по червень, заняття проходять шість днів на тиждень. Навчання в академії є безкоштовним. Студенти роблять лише одноразовий благодійний внесок. Кожен, хто успішно пройде відбір, здобуває ґрант від партнерів академії, який покриває затрати на проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я.


Для того, щоб стати студентом академії, необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті УАЛ, виконати завдання, пройти регіональний і національний відбори. 


Під час презентації освітньої програми студенти МДУ цікавилися, як поєднувати навчання в академії та університеті, з чого складаються регіональний і національний відбори, якими знаннями та навичками має володіти претендент на вступ до УАЛ. У свою чергу студенти академії поділилися власним досвідом вступу та розповіли, чому зважилися на додаткову освіту. Також за допомогою невеликого екперименту присутні дізналися, які бувають типи людей та хто такий лідер. 


Це не перша зустріч студентів МДУ з представниками Української академії лідерства. У жовтні у Маріуполі проходив Всеукраїнський молодіжний форум «У твоїх руках», який зібрав у стінах Маріупольського держуніверситету близько півтисячі учнів та студентів із різних регіонів України. А у січні в університеті відбулася зустріч з учасниками щорічного фестивалю вертепів «Вертеп-Фест – 2019», який проводить УАЛ. 

 

Читайте такожНеформальна освіта, велоінфраструктура, «розмовляючий» бренд: у МДУ підбили підсумки програми «GOxChange»

Переглядів: 1351 | Додав: Press