Головна » 2019 » Квітень » 3 » Студентів-правників МДУ запросили на оплачуване стажування до підприємств Групи Метінвест
16:05
Студентів-правників МДУ запросили на оплачуване стажування до підприємств Групи Метінвест

Студентів Маріупольського державного університету запросили на літнє оплачуване стажування до юридичних служб компанії «МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГ».

Умови та програму прохождення стажування зі студентами обговорили начальник юридичного відділу ТОВ «МЕТІНВЕСТ-ПРОМСЕРВІС» Оксана Безуєвська, начальник юридичного управління ПрАТ «Азовсталь» Наталя Андрійченко, начальник юридичного управління ПрАТ «ММК ІМ. ІЛЛІЧА» Ганна Грильова, начальник юридичного відділу ТОВ «МЕТІНВЕСТ-МРМЗ» Юрій Гладських та юрисконсульт ТОВ «Здравниця Плюс» Катерина Пасько. Приємно відзначити, що серед представників компанії були випускники університету.


Юристи розповіли про специфіку і напрями роботи своїх підприємств та показали відеоролики про минулорічне стажування. Також вони зауважили, що важливими якостями для спеціаліста є креативність, амбіціозність та вміння працювати у команді.


У програмі можуть взяти участь студенти-правники III-IV курсів та магістранти. Для участі необхідно до 15 квітня зареєструватися і заповнити online-тест, який складається з 65 питань. Текст включає в себе перевірку на знання цивільного законодавства, кримінального, трудового та господарського договірного права.


Претендентів, які наберуть найбільшу кількість балів, очікує співбесіда з керівниками юридичних служб. Кращих запросять на стажування, яке триватиме з 1 липня по 23 серпня.


Читайте також: Досвід має значення! 15 квітня – День кар'єри у МДУ

Переглядів: 1287 | Додав: Press2