Головна » 2019 » Квітень » 19 » Студентка МДУ Олександра Воротілова відвідала тренінг з розробки ігор
10:48
Студентка МДУ Олександра Воротілова відвідала тренінг з розробки ігор

Магістрантка спеціальності «Історія та археологія» Маріупольського державного університету Олександра Воротілова взяла участь у міжнародному тренінгу «Go play», який проходив з 7 по 15 квітня у Цахкадзор (Вірменія). Тренінг організований громадською організацією «Foreign students of Luxembourg» у рамках учбового курсу «Go visual» за підтримки програми Європейської комісії Еразмус+.

Захід об'єднав громадських активістів з України, Вірменії, Грузії, Білорусі, Росії, Польщі, Угорщині, Греції та Італії. Тренінг передбачав занурення у розробку ігор та гейміфікацію (використання ігрових практик) освітнього процесу. 
 

На тренінгу були завдання на застосування логічного мислення, комунікативності, вміння працювати з QR-кодами, мобільними пристроями. Ми аналізували різні ігри за їх компонентами, динамікою та механікою. Найбільш цікавим виявився формат нічного квесту у бібліотеці Нью-Йорка, який зібрав багато молоді, що зазвичай не ходить до бібліотеки. Також мою увагу привернула настільна гра про досвід життя жінок у різних країнах, яка містить багато корисної інформації для істориків та політологів про утиск прав у східних та африканських країнах,


– Олександра Воротілова.

У рамках тренінгу учасникам запропонували розробити проект власної гри. Олександра створила гру для вивчення іноземних мов у вигляді квесту з QR-кодами та збиранням пазлу. На думку студентки, вивчення мов є ключем до взаєморозуміння між представниками різних культур.


Також Олександра презентувала для учасників курсу гру «Маріуполь step by step», розроблену членами студентського історико-археологічного наукового товариства МДУ. 

 

Читайте також: Студенти-історики презентували гру «Маріуполь step by step» у ПДТУ

Переглядів: 1009 | Додав: Press