Головна » 2019 » Квітень » 22 » Студентка МДУ Роксана Куранова заснувала незалежне медіа
11:50
Студентка МДУ Роксана Куранова заснувала незалежне медіа

20 квітня у рамках прес-клубу кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету відбулася презентація незалежної медіа-платформи про культурне і громадське життя Маріуполя «Від себе». Засновницею проекту і головною редакторкою є студентка IV курсу спеціальності «Журналістика» Роксана Куранова. У створенні контенту для нового сайту беруть участь випускниці МДУ Віра Процьких, Тетяна Жук і Тетяна Мацкова.

Сайт «Від себе» є проектом ГО «Безпечне місце», реалізований у рамках програми «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» (UCBI II) за фінансової підтримки USAID. Інформаційний ресурс представляє оригінальний інформаційно-розважальний контент з яскраво вираженим авторським стилем у рубриках «Новини», «Люди», «Історії», «Гайди», «Блоги», «Тести», «Картки».
 

Ідея полягала у тому, щоб надавати інформацію не тільки «від себе», дотримуючись балансу чесної авторської подачі, але і «для себе», тому що ми – це частина маріупольської громадськості. За основу була взята ідея сайту лайфстайл-видання, яке дозволяє нам розповідати надихаючі історії про місцевих, і не тільки, жителів, показувати закулісся суспільно-культурного життя і звертати увагу на теми, які раніше залишалися у сліпій зоні маріупольських ЗМІ або не могли бути розкриті у повній мірі з тих чи інших причин,


– Роксана Куранова.


Студенти спеціальності «Журналістика» із зацікавленістю ставили питання стосовно організації власного незалежного мас-медіа та можливостей співробітництва. Наприкінці зустрічі присутні продемонстрували свої знання у вікторині та отримали фірмову продукцію від інтернет-видання «Від себе». 

 

Читайте такожМагістр МДУ Тетяна Жук посіла призове місце у конкурсі наукових робіт з журналістики

Переглядів: 1082 | Додав: Press