Головна » 2019 » Квітень » 16 » Студентка і випускниця спеціальності «Менеджмент» МДУ стали призерами всеукраїнських наукових конкурсів
10:41
Студентка і випускниця спеціальності «Менеджмент» МДУ стали призерами всеукраїнських наукових конкурсів

Студентка ІV курсу спеціальності «Менеджмент» Маріупольського державного університету Олександра Серпокрилова посіла третє місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Маркетинг».

Конкурс відбувся 11 квітня на базі Тернопільського національного економічного університету. Студентка презентувала наукову роботу на тему «Роль інклюзивного середовища у формуванні асортиментної політики готельного підприємства». Науковим керівником Олександри виступила доцент кафедри менеджменту Людмила Кислова.


Студентка МДУ дослідила новий в Україні вид туризму для людей з інвалідністю й актуалізувала необхідність надання послуг клієнтам даного типу у готельно-ресторанних комплексах країни. Для просування інклюзивного середовища Олександра запропонувала створити додаткові послуги для розвитку та обслуговування людей з інвалідністю. Наприклад, організувати спеціальні номери для тварин, з якими подорожують люди з порушенням зору. Така клієнтоорієнтованість готельно-ресторанних комплексів здатна позитивно вплинути як на збільшення кількості відвідувачів, так і на рівень їх відпочинку.


На Всеукраїнський конкурс подали 125 наукових робіт, з яких журі відібрали для захисту лише 32. Загалом результати своїх досліджень презентували студенти 29 закладів вищої освіти з Києва, Харкова, Одеси та інших міст.  


Високий рівень наукового дослідженя продемонструвала і випускниця спеціальності «Менеджмент» МДУ Ганна Дзюба. Вона посіла І місце на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності «Маркетинг». 


Конкурс проходив 12 квітня на базі Хмельницького національного університету. До участі приймалися кращі роботи випускників вищих навчальних закладів України. Ганна здобула перемогу з кваліфікаційною роботою на тему «Розвиток продуктової політики в контексті подолання кризових явищ у туристичній сфері (на прикладі ТОВ «Азовінтур»)». Її науковим керівником виступив професор кафедри менеджменту Володимир Омельченко. 


Вітаємо Олександру та Ганну і бажаємо подальших досягнень!

 

Читайте також: Студентка МДУ Валерія Гнідіна – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з економіки

Переглядів: 938 | Додав: Press