Головна » 2019 » Червень » 20 » Студентки спеціальності «Початкова освіта» МДУ пройшли літню практику у дитячих таборах
10:39
Студентки спеціальності «Початкова освіта» МДУ пройшли літню практику у дитячих таборах

Студентки спеціальності «Початкова освіта» Маріупольського державного університету пройшли практику у Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Сонячний» і у таборі спеціалізованої школи № 36.

Студентки працювали у групах з дітьми віком від 6 до 10 років. Протягом практики вони розробляли та проводили виховні заходи: спортивні, розважальні, пізнавальні і національно-патріотичні. Досвід роботи з дітьми сприяв розвитку у студенток навичок самостійної діяльності, згуртування дитячого колективу та організації дозвілля малечі.


Під час проходження практики майбутні вчителі початкової школи реалізували себе як творчі особистості, навчилися ввести документацію загону, отримали досвід роботи з дитячим та педагогічним колективами. 

 

Протягом двотижневої літньої практики я виконувала обов'язки старшого вихователя 18 загону та з великим захопленням працювала з дітьми віком від 8 до 10 років. Найбільше у роботі сподобалося проводити виховні заходи, готувати творчі виступи з дітьми, виготовляти поробки та брати участь у різноманітних конкурсах всім загоном. Перед собою я ставила такі завдання: створити теплу приємну атмосферу для кожної дитини, забезпечити цікавий і безпечний відпочинок, створити товариський дитячий колектив, виховати у дітей самостійність та розвинути їхні творчі здібності,


– студентка Ольга Гнатюк.

 

У своїй роботі студентки використовували методичні рекомендації та знання, які отримали від викладачів кафедри педагогіки та освіти МДУ протягом навчального року, що значно допомогло під час проходження практики.  

 

Читайте такожСтуденти МДУ вдосконалили професійні навички під час педагогічної практики у шкільних літніх таборах

Переглядів: 1175 | Додав: Press