Головна » 2019 » Травень » 22 » Студентки МДУ стали експертами з якості вищої освіти
11:19
Студентки МДУ стали експертами з якості вищої освіти

Студентки факультету іноземних мов Маріупольського державного університету Ольга Гнатюк і Лариса-Радомира Ломакіна взяли участь у тренінгу «Якість вищої освіти, роль студентів у процедурах забезпечення якості», який проводила Українська асоціація студентів.

Тренінг проходив у квітні на базі Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова. Програма тренінгу призначалася для бакалаврів і магістрів, які бажають отримати знання та навички для забезпечення якісної освіти в Україні.


Студенти аналізували освітні програми, обговорювали поняття якості вищої освіти, процедур її забезпечення, ролі студентів у процедурах забезпечення якості, акцентували увагу на студентоорієнтованому навчанні та академічній доброчесностіНаприкінці тренінгу всі учасники пройшли підсумкове тестування.


Цього тижня студенткам надіслали сертифікати про успішне проходження навчання. Відтепер як члени команди студентських експертів вони братимуть участь у забезпеченні якості освіти та створенні культури якості освіти, а також у процесі акредитації закладів вищої освіти України.


Читайте також: Студентки МДУ взяли участь у міжнародному проекті «NATO@70» у Португалії

Переглядів: 945 | Додав: Press2